dissabte, 14 de febrer del 2015

Alfred Bosch: “Si la primavera republicana puja als balcons dels ajuntaments, el 27S tindrem República catalana”

Dissabte, 14 de febrer de 2015 12:15 h

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona assegura que la independència és el canvi democràtic de debò, el que molestaria més a Rajoy i al poder oligàrquic espanyol.


Alfred Bosch ha assegurat aquest dissabte al Consell Nacional d'ERC que la llibertat de Catalunya es decidirà a dues voltes: primer a les eleccions municipals del 24 de maig i després, a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. “El 27-S decidirem el nou país, però abans haurem fet la primera volta amb les eleccions municipals. La millor manera d'assegurar la segona volta de setembre és que, el 24 de maig, els balcons dels ajuntaments del País siguin independentistes”, ha dit Bosch.






“'Si tenim força als ajuntaments, tindrem els censos, tindrem la terra i els barris des d’on construir el nou país”

Bosch ha presentat ERC com l'opció que, en un sol vot, assegura “justícia social, netedat política i República catalana” i ha recordat que ERC “té 84 anys de netedat; 84 anys sense ni un sol sobre, ni una sola comissió, sense ficar la mà a la caixa”, i a més, ha insistit que ERC  ha estat capdavantera en la lluita contra el frau i la corrupció, en favor de la transparència.

L'objectiu d’Esquerra per les eleccions del 24-M és passar de 590 a 700 candidatures locals, i de 1.400 a 2.000 regidors a tot Catalunya, segons ha explicat Bosch, que ha posat un èmfasi especial en els comicis de Barcelona. 'Si la capital del país lidera el procés nacional farem passes de gegant. Una Barcelona independentista és el canvi de debò', ha declarat.  



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/387243/alfred-bosch-si-la-primavera-republicana-puja-als-balcons-dels-ajuntaments-el-27s-tindrem-