dissabte, 14 de febrer del 2015

Sánchez-Camacho s’ofereix desesperadament a Duran

Dissabte, 14 de febrer de 2015 14:05 h

La presidenta del PPC recomana a Duran que, "per dignitat", trenqui definitivament amb Convergència després de quedar "desacreditat" al Congrés i li obre les portes a un acord




S.Camacho, fent declaracions als mitjans davant de l'antic convent de Santa Anna d'Alcover
© @acn

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que l'únic procés "separatista" que aconseguirà el president Mas serà trencar la seva pròpia coalició, i no pas "separar Catalunya de la resta d'Espanya". 

En un intent d’amagar el mal resultat que el PP obtindrà a Catalunya, tant a les municipals com a les nacionals catalanes del 27S, la líder popular ha "recomanat" a Duran i Lleida que, "per dignitat", després d'haver quedat "desacreditat" al Congrés dels Diputats, trenqui definitivament amb CDC i obrir-li les portes a un acord de salvació nacional. 

Sánchez-Camacho frisa amb un acord amb Duran per tapar la davallada del PP a Catalunya


Un cop ICV-EUiA per evitar el mal resultat en les properes eleccions s’ha diluït dins Guanyem, actualment el BEC(Barcelona en comú), el PPC busca desesperadament una sortida per evitar ser un partit residual a Catalunya i l’acord amb el moviment de Duran per a les properes eleccions catalanes podria ser una solució. Duran i el seu nou moviment en solitari poc té a rascar i en canvi amb un acord amb el PP podria tenir un resultat mínim acceptable. 


Enllaç noticia :