dijous, 8 de gener del 2015

TVE talla la roda de premsa del cap de govern d’Andorra quan parla català

08/01/2015

El canal 24 hores de la televisió espanyola reprèn la connexió quan intervenia Rajoy

 

Nerea Rodríguez


Mariano Rajoy i Antoni Martí en roda de premsa


El canal 24 hores de TVE ha tallat avui la roda de premsa del president espanyol, Mariano Rajoy, i del seu homòleg andorrà, Antoni Martí, quan aquest últim parlava en català en les seves paraules inicials. El canal públic espanyol ha reprès la connexió quan començava a parlar el president espanyol, després de les declaracions de Martí.


Rajoy ha iniciat la seva segona jornada de visita a Andorra amb una reunió amb Martí per analitzar les relacions bilaterals i tancar els serrells de l'acord que se signarà avui per evitar la doble imposició fiscal. El president espanyol, que ja va ser rebut ahir per Martí a la frontera entre Espanya i Andorra, s'ha entrevistat amb el president andorrà a la seu del Govern d'aquest Principat. Aquesta és la primera visita oficial a Andorra d'un cap del govern espanyol.

A més, el canal espanyol ha realitzat una falta d'ortografia i ha castellanitzat el cognom del  cap de govern andorrà, ja que l'han escrit com a "Martín", quan en realitat el cognom és "Martí", tal i com es pot veure en la següent imatge:





L'emissió ha seguit amb normalitat quan ha començat el torn de preguntes dels periodistes.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/tve_talla_la_roda_de_premsa_del_cap_de_govern_d_andorra_quan_parla_catala_105616.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

El "gobirerno"i els seus "subdits" demostren que , la mala educació es , evidentment tantmateix "nazional "!!