dijous, 8 de gener del 2015

Carina Mejías menysprea el Born: "És un sarcòfag de pedres"

08/01/2015

BARCELONA, ESPANYOLISTES

La candidata de C's a Barcelona, partidària que la ciutat tingui un museu militar


Bernat Vilaró


La candidata Ultradretana de C's a Barcelona, Carina Mejías



L'alcaldable de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha criticat que "els barcelonins ens hem de gastar milions d’euros en inversió per fer centres culturals que són un sarcòfag de pedres per recordar el 1714". A més, Mejías ha comparat l’antic mercat amb un "mausoleu" funerari, en referència a El Born Centre Cultural de la ciutat.

D'altra banda, la candidata de C's per Barcelona a les municipals del maig s'ha mostrat partidària que la ciutat tingui un museu militar, tal com va anunciar l'exèrcit durant la Pasqua Militar. "Ho veig bé sempre que es faci amb rigor històric", ha dit, a més d'assegurar que per algunes persones hi ha fets històrics molt importants i, per d’altres, no tant.


A més, Mejías s’ha referit al PP -ella en va formar part del 1991 al 2012 i en va ser regidora a l’Ajuntament-, i ha assegurat que mantenen "una relació com amb qualsevol altre adversari polític". Sobre futurs pactes després dels resultats que hi pugui haver en les pròximes eleccions municipals, no n’ha volgut donar cap detall.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/carina_mejias_menysprea_el_born_Es_un_sarcofag_de_pedres_105612.php