dimarts, 20 de gener del 2015

"Tenim gent de Podem a SCC"

Avui a les 11:02h.

La vicepresidenta de l'entitat unionista recorda que Pablo Iglesias "es declara no independentista"

 

 

Susana Beltrán, en una foto del seu Twitter



La vicepresidenta de Societat Civil Catalana (SCC), Susana Beltrán, ha afirmat que "tenim gent de Podem en Societat Civil" i manifesta que en la formació de Pablo Iglesias "hi ha un sector a favor del dret a decidir i un altre que no".

Beltrán, en una entrevista a El País, recorda que el líder d'Podem "es declara no independentista" i diu que la irrupció d'aquesta formació a les properes eleccions al Parlament "no és una cosa negativa per a nosaltres". "Veig més preocupada a ERC", afegeix.


La número dos de l'entitat unionista assenyala que "els que no estan a favor de la independència estan perdent la por a parlar" i creu que "els catalans no secessionistes han d'entendre la importància d'aquestes eleccions i anar a votar el 27S" perquè "són una oportunitat "perquè" es canviï el rumb".

Si hi hagués una majoria "clara" a favor de la independència, la dirigent d'SCC considera que "encara que fos una majoria aclaparadora no legitimaria automàticament la independència" perquè "el subjecte sobirà és l'Estat espanyol". "El Govern haurà de parlar amb el Govern espanyol", conclou.


Enllaç noticia :