diumenge, 11 de gener del 2015

L’ANC podria presentar llista si no hi ha acord Mas-Junqueras

Diumenge, 11 de gener de 2015 11:20 h

Forcadell assegura que comença a haver-hi un sentiment de desànim que només es pot aturar amb la convocatòria d’eleccions anticipades





La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, en declaracions a Catalunya Ràdio ha alertat del sentiment de desànim en la societat catalana pel que fa al procés i ha afirmat que aquest  només es pot aturar amb la convocatòria d'eleccions anticipades. 

Forcadell ha avisat que l'ANC actuarà si no s’arriba a un acord polític per convocar les eleccions de forma immediata. 

Sobre la possibilitat que l’entitat es presenti a uns comicis Forcadell ha dit que no veu res impossible, perquè “l'objectiu de l'Assemblea és aconseguir la independència de Catalunya” i ara estem en un moment perquè es prenguin decisions importants i si els partits polítics no les prenen “algú ho haurà de fer", amb tot ha afegit que aquesta decisió l’haurà de prendre l’assemblea general de l’ANC . 

Sobre la possibilitat que la presidenta de l’ANC  s’incorpori a alguna llista ha explicat que la decisió no serà seva, sinó que també serà presa per l'ANC. Amb tot Forcadell s’ha mostrat optimista perquè considera que l'acord hi serà perquè la gent “ja n’està farta” i al voluntat hi és.