dilluns, 12 de gener del 2015

La CUP obre la porta a un govern de concentració per avançar cap a la independència

Dilluns, 12 de gener de 2015 11:10 h

David Fernàndez recorda que la CUP ha intentat no fallar mai en els moments decisius



El diputat de la CUP, David Fernàndez







El diputat de la CUP, David Fernàndez, en declaracions a Els matins de TV3 assegura que es pot comptar amb la CUP per avançar amb la independència i també per frenar els desnonaments, la pobresa energètica i les retallades perquè en un govern d’unitat que retalli “no ens hi trobaran”. Amb tot, Fernàndez ha explicat que la CUP no han vist ni un sol document sobre la proposta de govern de concentració, ni sobre el denominador comú de la llista paraigües. “Des del 9-N ningú no ens ha dit res”, ha dit Fernández , que ha reclamat que “si volen comptar amb nosaltres ens ho hauran d’explicar”.  

No confondre unitat amb uniformitat


Sobre les negociacions entre les dues grans forces sobiranistes, Fernàndez  ha considerat “kafkià” que algú vulgui patrimonialitzar la societat civil, complexa i tranversal, i pretengui limitar la presentació de les entitats i independents a les llistes, i ha reclamat no confondre unitat amb uniformitat.

“Construir la llibertat política d’un poble no és fàcil i l’adversari no ens ho posarà fàcil”

El diputat de la CUP ha assegurat que els que els preocupa és com es convoquen eleccions, com serà el paraigües o punts en comú, com es llegirà el resultat a nivell internacional i com serà el full de ruta, i ha explicat que, al seu parer, ara cal buscar el mínim comú denominador des del respecte a la pluralitat.

Enllaç noticia :