dilluns, 12 de gener del 2015

Súmate rebutja anar a una llista encapçalada per Artur Mas

Dilluns, 12 de gener de 2015 10:10 h

"No ens veiem en una llista encapçalada per Mas, no representa la democràcia que volem" ha assegurat el president de l’entitat



© @acn


El president de Súmate, Eduardo Reyes, en declaracions a “El matí de Catalunya Ràdio”, ha criticat que el president Mas vulgui “imposar” que els independents hagin d’anar a la llista del president en unes eleccions plebiscitàries limitant així la presència d’aquests a la candidatura d’ERC. 

"La renovació de la democràcia no està en obligar a anar a una llista", ha advertit  Reyes que  ha defensat que "la gent ha de tenir plena llibertat per elegir on vol anar" i no es veu "en un partit acatant ordres". 

El president de Súmate ha considerat que l’entesa entre CDC i ERC ha de ser des del “sentit comú”  i ha de servir per posar “en marxa el carro".  


Reyes també ha considerat que  seria "important” que l'ANC emprengui  accions si no hi ha acord i ha insistit el paper de les entitats com l’Assemblea, Òmnium i Súmate és pressionar perquè CiU i ERC es posin d'acord. També ha assegurat que  "veuria molt bé que l'ANC es presentés amb llista pròpia" si l’acord no arriba.  

Enllaç noticia :