divendres, 23 de gener del 2015

Duran cada cop més lluny d’Unió

Divendres, 23 de gener de 2015 12:25 h

Nega el caràcter plebiscitari del 27-S i assegura que no li fa cap por que Unió quedi despenjada de CDC perquè els posicionaments del seu partit poden ser imprescindibles “per a un futur que ve complex”.


El Botifler nº1 d'UDC, Duran i Lladre


El líder d’Unió, cada cop més marginal, mostra en la seva carta setmanal les discrepàncies amb els socis de federació i amb les bases d’Unió. Primer alerta CiU sobre l’acord amb ERC i recorda que el PSC va sortir-ne “escaldat”, després assegura que les eleccions del setembre no seran plebiscitàries perquè, argumenta, en les eleccions parlamentàries es trenca el principi d'una persona un vot per la llei d’Hondt i per tant no poden ser considerades com un plebiscit. 

I sobre el full de ruta, Duran vol allargar la decisió definitiva i reivindica pactar-lo quan a Unió li vagi bé i sense la mediació ni el padrinatge o testimoniatge “d'entitats molt respectables” - en relació a la ANC, Òmnium i l’AMI- però que tenen, al seu parer, un protagonisme que resta al que hauria de tenir el Parlament.



 La puta i la Ramoneta fins a la derrota final

Duran assegura que Unió vol anar amb CDC a les eleccions però com a CiU i lamenta que a hores d’ara no sap com serà el format de candidatura que proposarà el president Mas. Amb tot, Duran diu que “Unió no ha de desaparèixer, ni m’agradaria que perdés ningú que realment se l’estimi i cregui en el seu futur”. És com si ja vaticinés la desfeta d’Unió i la disgregació de CiU.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/384945/duran-cada-cop-mes-lluny-dunio