divendres, 23 de gener del 2015

Bárcenas: "Rajoy coneixia l’existència de la caixa B del PP des del principi"

23/01/2015

L’extresorer del PP assegura que qui es va beneficiar d’aquesta comptabilitat va ser el partit


Nerea Rodríguez


L’extresorer del PP, Luis Bárcenas


L’extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha assegurat avui que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, "coneixia l'existència de la comptabilitat B del PP des del principi" i per això ha considerat "absurd" que des del partit se li atribueixi a ell perquè sinó no s'haguessin fet servir aquests diners per pagar les obres de la seu de Gènova.

"En aquesta comptabilitat que és fidedigna des de la primera anotació fins a l'ultima, no hi ha una sola anotació que surt en aquests papers que no es correspongui amb un concepte real.


Totes les anotacions són rigorosament certs, es corresponen amb quantitats que percebien determinades persones en efectiu i que lliurava en un sobre" el també extresorer Álvaro Lapuerta, ha manifestat als periodistes després de comparèixer per primera vegada a l'Audiència Nacional després de la seva sortida ahir de la presó.

A més, ha admès que aquesta comptabilitat era "una incorrecció sens dubte" i per això ha dit que assumeix "la part de responsabilitat que a mi em correspon, però qui s'ha beneficiat d'aquesta comptabilitat ha estat el partit" i ha manifestat que està meditant demanar el seu reingrés en el PP, del que està en situació d'excedència forçosa.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/barcenas_rajoy_coneixia_l_existencia_de_la_caixa_b_del_pp_des_del_principi_105946.php