divendres, 23 de gener del 2015

Bonet hi torna: "La independència seria un veritable desastre"

23/01/2015

PLEBISCITÀRIES

El president de Freixenet assegura que "no contemplo la secessió"


Nerea Rodríguez



El president de Freixenet,El Botifler Espanyolista Josep Lluís Bonet


El president de Freixenet i de la Cambra de Comerç d'Espanya, Josep Lluís Bonet, ha tornat a insistir avui que la independència seria un "veritable desastre" tant per a Catalunya com per a Espanya. "No contemplo la independència de Catalunya. Seria un veritable desastre”, ha dit durant la conferència 'Crisis i recuperació de l'economia espanyola: internacionalització i competitivitat', patrocinada pel diari 'El Periódico' i Banc Sabadell.

Malgrat apostar per la internacionalització, Bonet ha assenyalat que Espanya continua sent el principal mercat per a moltes pimes, motiu pel qual ha sostingut que no es poden trencar les relacions econòmiques, així com tampoc les socials i personals.


Quan li han preguntat si creu que el procés sobiranista “amenaça la inversió estrangera a Catalunya”, ha respost que no pensa que "ningú amenaci ningú", però que tant els empresaris com la ciutadania en general estan expectants en espera dels resultats de les eleccions del 27 de setembre.

Boicot a Freixenet

Freixenet va llançar durant el Nadal una campanya que brindava per '100 anys més junts', un joc de paraules que evocava el centenari de la firma de cava però que també es va interpretar en clau Catalunya-Espanya. "És molt important anar junts per guanyar", ha apuntat, i malgrat no disposar de xifres econòmiques sobre la incidència d'aquesta campanya, ha indicat que el 2014 va ser un any molt més positiu que el 2013 pel que fa a vendes.

Sobre si la firma s'ha vist afectada per un boicot als seus productes, ha respost: "Sí, hi ha boicot, però per què? A mi hi ha gent que em diu que em farà boicot, però la incidència crec que és petita".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/bonet_hi_torna_la_independencia_seria_un_veritable_desastre_105940.php