dijous, 22 de gener del 2015

Camacho enxampada de nou amb una mentida flagrant

Dijous, 22 de gener de 2015 10:45 h

Dimarts es queixava a RAC1 del veto als populars i a ella mateixa a TV3 quan ja tenia a l’agenda una entrevista amb Lídia Herèdia







“A TV3 gairebé no existeixo i el PP gairebé no existeix”, deixava anar aquests dimarts a RAC1 la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho. Tot per sortir del pas d’una pregunta de Jordi Graupera sobre l’acomiadament de la periodista Cristina Puig de TVE per part de l’excap de presidència de la popular i actual director de Televisió Espanyola Catalunya, Eladio Jareño, després que, segons ha explicat la presentadora d’El debat de la 1”, aquesta critiques la falta de pluralitat a les tertúlies.

Camacho aplicant la màxima que la millor defensa és un bon atac va insistir en la invisibilitat del PP a la televisió pública catalana,  va acusar els mitjans públics catalans de manca de pluralitat i va posar TVE com exemple d’independència informativa i de pluralitat. El més greu és que va fer aquestes denuncies radiofòniques quan ja tenia a l’agenda una entrevista a "Els matins" de TV3 per aquest dijous.  


“La Sra. Camacho sí existeix per TV3, mirin-la!”

En acabar l’entrevista d’aquest matí a TV3, Lídia Herédia ha dit a Camacho que estaran atents a la conferència que la líder del PPC farà el proper tres de febrer i “demostrarem que per TV3 la Sra. Sánchez Camacho sí existeix, mirin-la!”. Camacho li ha respost: "avui aquí sí però als informatius no i ja ens agradaria". Herédia  li ha respost que "són insaciables vostès"  i Camacho l’ha puntualitzat que ells són justos.   


Enllaç noticia :