dilluns, 29 de desembre del 2014

Newsweek situa la independència catalana com un dels fets electorals del 2015

29/12/2014

PLEBISCITÀRIES

La revista cita l'escenari polític de Catalunya al costat de les eleccions britàniques i altres d'arreu del món


Bernat Vilaró


'Newsweek'


La revista setmanal nord-americana 'Newsweek' publica un recull de les 10 cites electorals més destacades del 2015, i hi inclou la independència de Catalunya, junt amb els comicis parlamentaris a l'Estat espanyol, previstos per a finals de l'any que ve.

El 'Newsweek' afirma que hi ha "un factor secundari" en l'escenari polític de l'Estat espanyol del 2015, "el futur de Catalunya".


Mariano Rajoy "ha sigut un feroç opositor de la secessió catalana", un posicionament que té la majoria de la societat [espanyola], segons el setmanari, "a excepció de la catalana".

La publicació nord-americana inclou en aquest recull les eleccions presidencials de Nigèria (14 de febrer 2015), les parlamentàries del Regne Unit (7 de maig), i de Turquia (15 de juny), la cita electoral al congrés de Mèxic (al juliol, segurament), i els comicis parlamentaris de Polònia i el Canadà, i les presidencials d'Argentina (octubre).


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/12/newsweek_situa_la_independencia_catalana_com_un_dels_fets_electorals_del_2015_105450.php