dimarts, 4 de novembre del 2014

Solidaritat insta el Govern a desobeir

Avui a les 15:38h.

“La independència no s'assolirà mai des de l'obediència”




López Tena, en una imatge d'arxiu



Solidaritat, en un comunicat, considera que “el camí per assolir la sobirania des de la legalitat espanyola, des del diàleg i el pacte amb Espanya que s'ha intentat els darrers anys, ha fracassat. Espanya no escolta, no negocia, no cedeix”.

“Espanya només entén el llenguatge del poder i del sotmetiment sobre Catalunya. Ara és l'hora que d'una vegada per totes els catalans canviem de plantejament. No hem de demanar permís per existir ni per prendre decisions. Si som una nació, ens ho hem de creure i hem d'exercir com a tal”, afirmen.



“I en aquest context, si les institucions catalanes han decidit convocar un procés participatiu el proper 9 de novembre, i ja tenim totes les eines a punt per a fer-ho sense problemes, aquest 9N el Govern ha de posar les urnes als col·legis electorals tant sí com no, sense delegar aquest procés en ningú més, independentment d'allò que diguin institucions foranes”, afegeixen.

“Que finalment votem el 9N depèn únicament de la voluntat política per part dels nostres responsables polítics. Per això volem polítics valents! Necessitem polítics valents! Perquè la independència no s'assolirà mai des de l'obediència a les lleis i institucions espanyoles, instem al Govern de la Generalitat a posar les urnes aquest 9N, obeint el clam del poble”, afegeixen.

“I per procedir, a partir del 9 de novembre, a convocar eleccions immediates, i a través d'una llista unitària de país, declarar al Parlament de Catalunya la independència nacional”, conclouen.



http://politica.e-noticies.cat/solidaritat-insta-el-govern-a-desobeir-89642.html