dilluns, 3 de novembre del 2014

Risto Mejide deixa en evidència Albert Rivera

03/11/2014

DRET A DECIDIR

"Tu has tingut immersió i parles català i castellà, i a més anglès. On és el problema?", diu el presentador al líder de C's

 

Alèxia L. Ferret


Risto Mejide i Albert Rivera




El presentador del programa ‘Viajando con Chester’ a Cuatro, Risto Mejide, ha deixat en evidència al líder de C’s, Albert Rivera. "Tu has tingut immersió i parles català i castellà. I a més anglès. On és el problema?", li ha etzibat Mejide, mentre ha qüestionat els problemes que Ciutadans denuncien sobre el model educatiu a Catalunya.

En aquest sentit, el publicitari li ha recordat que només vuit famílies han reclamat que el castellà sigui vehicular a l’escola, i s’ha preguntat si Ciutadans “no és la punta de llança per enfrontar els catalans". Mejide també li ha retret que a la Diada de l’Onze de setembre a Tarragona només s’hi van aplegar unes 3.000 persones, mentre que a la V van passar del milió i mig.

Rivera s’ha excusat criticant e “l’Espanya ens roba”, i parlant de subvencions del govern a l’ANC, Òmnium i TV3. "Deixa'm tres mesos a TV3 convocant una manifestació", li ha dit Rivera. L’acomiadament entre Mejide a Rivera també ha estat polèmic, “com a espanyol, gràcies, com a català, de res”, ha escrit el presentador al sofà.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/risto_mejide_deixa_en_evidencia_albert_rivera_104244.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

Enserio,creo que en evidencia nada de nada,risto a lo único que se dedico es a no dejar hablar y hacer demagogia de lo que no le interesa,en su estilo vamos