dimarts, 11 de novembre del 2014

L'última gran "cagada" de Camacho

Dimarts, 11 de novembre de 2014 15:25 h

L’actitud bocamolla de presidenta del PPC anunciant a Tele 5 la querella de la Fiscalia deixa en evidència el Govern espanyol i indigna la Fiscalia




La presidenta ultradretana del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho




El desconcert al PP pel pols de Mas i l’èxit del 9-N és monumental, però res comparable a la frustració per la inacció de Rajoy en les files del PPC. Avui Sánchez Camacho ha fet una relliscada monumental en voler mostrar la coordinació absoluta amb Rajoy i ha donat en exclusiva a Tele 5 la notícia de la querella imminent de la Fiscalia contra el president Mas i alguns consellers del seu govern per “suborn, malversació i desobediència” i, fins i tot, ha sostingut que la querella tenia una “base jurídic a sòlida”. 

Mas ha considerat un fet “molt preocupant” que el PP que faci de portaveu de la Fiscalia i diu que si el partit de Rajoy és la Fiscalia "el desordre i el caos és monumental". Davant la gravetat dels fets, el Fiscal General ha hagut de sortir al pas assegurant que no ha rebut cap indicació del govern espanyol. 

La fiscalia al dictat del govern espanyol  

El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres Dulce, ha assegurant que la Fiscalia es pronunciarà sobre el 9-N "sense precipitació" quan valori "si els fets són delictius", segons l'agència EFE això serà demà. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que no li agradaria imaginar-se un Estat en què la Fiscalia està a les ordres d'un partit i ha afirmat que el Govern està "molt tranquil" perquè està convençut que no ha fet res il•legal.

La relació govern fiscalia també la va posar en evidència el vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, que va apuntar que esperava que Mas rebria dilluns una carta de la Fiscalia perquè l'actuació de la Generalitat durant el 9-N va constituir "un delicte" de malversació de recursos públics.

Aquest dilluns diversos rotatius de Madrid també apuntaven els delictes i contra qui aniria dirigida aquest escrit. Segons La Razón la Fiscalia denunciarà a Artur Mas, Joana Ortega, Ramon Espadaler i Irene Rigau per "desobediència".




1 comentari :

joset ha dit...

Pobre Alicia cada dia està pitxo . Pobreta