dimarts, 25 de novembre del 2014

La CUP demana a Mas que 'no s'apropiï del procés'

Dimarts  25.11.2014  17:17

Autor/s: ACN

Vallet exigeix la convocatòria d'eleccions i adverteix a CiU i ERC que 'hi ha sumes que resten'




Isabel Vallet,CUP



La CUP no assistirà a la conferència del president de la Generalitat, Artur Mas. La diputada Isabel Vallet ha volgut demanar a Mas que aprofiti per 'convocar eleccions' perquè 'el mandat està esgotat des del dia 10 de novembre'. A més, ha exigit que 'no s'apropiï dels resultats ni del procés'. I és que des de la CUP confien molt poc en la capacitat de Mas per tirar endavant 'el canvi que necessita Catalunya' i assolir la independència.

Respecte de la llista conjunta entre CiU i ERC que pot demanar Mas, la diputada ha reiterat que no la veu positiva perquè 'hi ha sumes que resten'.


Isabel Vallet ha refusat de ple la convocatòria on Artur Mas té previst anunciar el full de ruta, perquè des de la CUP consideren que 'és un acte electoral o preelectoral'. 'A més, entenem que fins ara s'ha desatès i menystingut les opinions que s'han traslladar a CiU', ha dit, tot criticant, a més, que es pretengui millorar la imatge de Mas.

'Quan més busquin perpetuar i enaltir al president, menys gent veurà el procés amb garanties de canvi, perquè haurà vist l'ús matusser i partidista que fa el president', ha sentenciat.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4221256/20141125/cup-demana-mas-sapropii-proces.html