divendres, 7 de novembre del 2014

La carta de Llanos de Luna amenaçant els directors d'institut pel 9-N

Divendres  07.11.2014  09:13

La delegació del govern espanyol insisteix en 'la importància' de no adoptar acords 'que puguin contravenir' la decisió del TC








La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, va avisar ahir per carta el govern i els representants del món local que no contravinguessin la resolució del Tribunal Constitucional espanyol que suspèn el 9-N. Després es va saber que també havia enviat cartes als directors dels instituts del país.

Heus ací la carta:






Hi explica que el TC ha suspès cautelarment el procés participatiu sobre el futur de Catalunya convocat per al 9-N i 'recorda la importància' que 'no s'adoptin acords o es duguin a terme actuacions que puguin contravenir la decisió del tribunal'. És aleshores quan s'especifica que contravenir la resolució podria ésser adoptar decisions com ara 'permetre la utilització del centre docent per a la realització d'actes vinculats a la celebració de la consulta que ha estat suspesa'.

De Luna també manifesta als directors d'institut 'la importància del necessari i degut compliment de les resolucions del Tribunal Constitucional', i la 'necessitat de vetllar per l'adequat ajust a l'ordenament jurídic de l'activitat i funcionament' de les institucions que dirigeixen.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4218627/20141107/carta-llanos-luna-amenacant-directors-dinstitut-9-n.html