dimarts, 25 de novembre del 2014

Junqueras, sobre les declaracions de Duran: "Em provoquen un somriure"

25/11/2014

PROCÉS

El líder d'ERC assistirà avui al vespre a la conferència de Mas


Bernat Vilaró



Oriol Junqueras, aquest vespre a Cornellà





 El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha respost avui les paraules del líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, que ahir el va criticar: "Junqueras no ha sortit de casa i no sap si una Catalunya independent sortiria de l'euro. Amb tots els respectes per a ell, que és una gran persona". A això, el dirigent republicà ha contestat avui des d''El món a Rac1' que "jo també penso que sóc una gran persona, em provoca un somriure".

"No opino sobre declaracions que fan els altres", i s'ha mostrat "convençut que no sortirem de l'euro. No hi ha cap raó per sortir-ne. Una Catalunya independent continuarà formant part de le institucions europees, que seran les primeres interessades que en formi part. De fet, el primer interessat serà l’Estat espanyol", ha reiterat.


"Jo debatria amb tothom que tingui ganes de fer-ho, perquè si no en te ganes no cal forçar-ho". "El senyor Duran i Lleida té una agenda internacional interessant, estaria encantat de compartir una estona amb ell", ha conclòs.

Conferència del president

D'altra banda, Junqueras ha dit que avui al vespre anirà a la conferència d'Artur Mas al Fòrum per concretar el full de ruta del president de la Generalitat després del 9-N. "Val la pena escoltar els dirigents polítics del nostre país", ha assegurat el líder repúblicà, que vol un "posicionament" sobre el calendari després de les eleccions plebiscitàries què passara després d'una possible victòria per majoria absoluta de les forces independentistes.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/junqueras_sobre_les_declaracions_de_duran_em_provoquen_un_somriure_104781.php