divendres, 14 de novembre del 2014

Homs considera que Mas està en condicions d'anar sol a les eleccions

Divendres  14.11.2014  10:49

El conseller de Presidència diu que abans de Nadal s'haurà resolt la convocatòria de les eleccions



Foto: VilaWeb.



El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha dit avui que Artur Mas estaria en condicions d'anar sol a les eleccions i que abans de Nadal quedarà resolt quan s'acaben convocant. En una entrevista a RAC-1, Homs ha dit que el 9-N fou 'un èxit per la reacció de la gent de Catalunya', i preguntat per si avui Catalunya és més a prop de la independència que no divendres passat ha respost: 'I tant!'.

La fiscalia prepara la presentació d'una querella contra el president de la Generalitat i contra alguns consellers per haver tirat endavant la votació de diumenge malgrat la suspensió per part del Tribunal Constitucional espanyol. Sobre la reacció de l'executiu espanyol i la querella que hi ha en marxa, ha dit: 'És molt lamentable aquesta reacció.


Denota molta inseguretat per part d'ells mateixos (…) La querella forma part d'aquest capítol de desconcert si agafem les declaracions de la gent del PP'.

Homs ha recordat la difusió d'un vídeo ahir em què la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, donava entenent que assessorava la fiscalia sobre la querella pel 9-N. 'Les declaracions d'Alícia Sánchez-Camacho mereixen una investigació. Això és molt greu. En un país normal i corrent, aquest tipus de pressions polítiques requeririen una condemna rotunda.'


http://www.vilaweb.cat/noticia/4219719/20141114/homs-considera-mas-esta-condicions-danar-sol-eleccions.html

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Feu-ho com vulgueu CiU, ERC, CUP, ICV-EUIA unIts separats o barrejats volem plebiscitàries abans de febrer 2015 i DUI !!