dimecres, 12 de novembre del 2014

Guerra "Camacho & Fernández Díaz" per els 20 minuts censurats de la #camargagate

Dimecres, 12 de novembre de 2014 05:00 h

El ministre de l’interior va trencar peres amb la presidenta popular arrel de la conversa de la Camarga entre aquesta i Victoria Álvarez on surt molt malparat










Arrel de les confessions fetes per Camacho en aquell dinar que deixaven molt tocats els germans Fernández Díaz, aquest van reaccionar i van posar l’objectiu en la substitució de la presidenta popular. La conversa de la Camarga té un alt contingut polític i amb conseqüències, una gravació feta i encarregada segons diverses fonts per l’actual diputat del PSC, José Zaragoza, que va conèixer el dinar per una “indiscreció” de Sánchez-Camacho. 

Una gravació feta a traïció per la presidenta popular i que ha tingut i tindrà conseqüències a la política espanyola. La conversa coneguda pel #camargagate va ser filtrada, però avui sabem que la famosa conversa va ser escapçada, en manquen uns vint minuts... 

On són els vints minuts escapçats de la conversa de la Camarga que afecten els germans Fernández Díaz? Què diuen aquests 20 minuts? La conversa va ser filtrada per evitar que els vints minuts “Fernández Díaz” sortissin a la llum?

Sembla més que evident  que davant el fet que un dia o altre la conversa gravada sortiria a la llum pública, millor escapçar el que molesta i filtrar-la com si no passes res, dit i fet la conversa és fa pública, es penja el so a internet i la transcripció arriba a diferents mitjans de comunicació i, en un primer moment, no és nota que hi falta el tros que afecta al Ministre de l’Interior i al seu germà, però una audició atenta ja revelava que hi mancava una part.

Segons un digital espanyol, que va ser el primer que va parlar de l’existència de la gravació va filtrar diferents temes tractats en el famós dinar: sexe, luxe, diners, i com no, parlar malament dels teus col·legues de partit, sobre la inestabilitat, la violència de gènere, o sobre el partit com a finca particular. Però a la cinta filtrada i transcrita no hi ha res de res de tot això.

Tot sembla indicar que algú va manipular la cinta i lògicament la transcripció per amagar i salvar algú molt important i amb poder.

On són els vint minuts censurats del #camargagate ? qui té copia de l’original?

Les preguntes són si el director de Metodo 3 o el seu client, José Zaragoza, tenen i guarden una copia, o si el  la té l’obscur ministre de l’Interior. Diuen que a la llarga tot surt, i tot se sap, ho veurem en els propers mesos o anys. Però avui sabem que manquen uns 20 minuts del #Camargagate i que la recent decisió judicial de retirar un llibre escrit per ex-treballadors de Metodo 3 pot tenir a veure amb això.

El proper mes de març s’estrena la ficció teatral sobre el #Camargagate, formarà part de l’obra els vints minuts escapçats? Aviat ho podrem comprovar.