divendres, 7 de novembre del 2014

Guardiola confirma que viatja a Barcelona per votar el 9-N

"Anirem a votar perquè el Parlament, a través del seu president, ha anunciat que es pot fer"


Pep Guardiola, tècnic del Bayern Munic / ADAM PRETTY / GETTY IMAGES



Pep Guardiola ha confirmat aquest divendres al migdia que viatjarà a Catalunya per participar en el 9-N. L'entrenador del Bayern ha precisat que dissabte després del partit del seu equip al camp de l'Eintracht Frankfurt volarà directament cap a Barcelona per ser present l'endemà en la jornada de participació ciutadana. 

"Anirem a votar perquè el Parlament, a través del seu president, així ho ha anunciat, que es pot votar", ha assegurat amb tota la naturalitat. "També veuré els meus pares i tornarem a Munic. 

No vaig poder anar a les manifestacions dels tres últims anys perquè era fora per feina, però aquest cop sí que m'ho he pogut combinar i vindré. Ja sé la mesa on puc votar i hi aniré", ha comentat Guardiola mentre assentia que és una qüestió no només de dret a decidir el futur del país, sinó de llibertat d'expressió.

Quan un periodista local li ha recordat que la selecció alemanya juga la setmana que ve contra Gibraltar i li ha preguntat sobre Catalunya, Guardiola no s'ha estat de precisar que "nosaltres no podem jugar. Potser en el futur, però fins ara no ho podem aconseguir".