dimarts, 18 de novembre del 2014

El govern espanyol del PP té “una actitud temerària”, diu Homs

18 de novembre de 2014 14:15 h

El conseller assegura que a Espanya no hi ha “ni separació de poders ni respecte per l’estat de dret” i mentre el govern espanyol del PP dóna lliçons sobre lleis és el primer en incomplir-les









Homs ha assegurat que el govern espanyol del PP té “una actitud temerària” perquè ara a Espanya no hi ha “ni separació de poders ni respecte per l’estat de dret”, l’executiu de Rajoy es passa el dia donant lliçons sobre complir la llei, però són els primers en incomplir-les, si a més de tot aquest despropòsit prenguessin represàlies contra la fiscalia de Catalunya seria un “despropòsit majúscul”. 

Homs també ha denunciat pressions polítiques “inacceptables” del govern espanyol a la Fiscalia i assegura que aquest fet “devalua l’estat de dret” i erosiona l’executiu de Rajoy. 

El PP hauria de reconèixer l’error històric de la recollida de signatures contra l’Estatut

Sobre la resposta del govern espanyol a la carta de Mas, Homs ha explicat que “no hi ha res nou. No hi ha cap proposta”, el que suposa una font d’inestabilitat política com han assenyalat mitjans internacionals. Homs ha reclamat que el PP hauria de reconèixer l’error monumental que va suposar la recollida de signatures contra l’estatut liderat pel llavors cap de l’oposició del govern espanyol, Mariano Rajoy.

El govern espanyol del PP no es capaç de fer propostes

L’enrocament davant d’un repte porta a d’inestabilitat i Rajoy no és capaç de fer cap proposta, ha dit Homs que ha assegurat  que mentre no sigui un monòleg el govern està disposats a dialogar amb el govern espanyol. En aquest sentit Homs ha assenyalat que Rajoy, que visitarà aviat Catalunya, té la porta de la Generalitat oberta pel diàleg. Mas estaria disposat a rebre Rajoy quan vingui a Barcelona, ha dit Homs.


http://www.directe.cat/noticia/377756/el-govern-espanyol-del-pp-te-una-actitud-temeraria-diu-homs