dilluns, 10 de novembre del 2014

Brussel·les continua fent mutis

La nova Comissió Europea de Juncker continua fixada en la postura de Barroso: "No és el nostre rol opinar sobre l'organització interna dels estats membres"

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014


| Actualitzat el 10/11/2014 a les 13:05h
El president de la nova CE, Jean-Claude Juncker, amb el seu portaveu, Margaritis Schinas, en una imatge d'arxiu. Foto: Comissió Europea


Nova Comissió Europea (CE), però mateix "no comment" de sempre. El nou executiu de Jean-Claude Juncker s'ha negat aquest dilluns a respondre a les preguntes sobre el 9-N, mantenint el mateix posicionament que el de José Manuel Durao Barroso. "No és el rol de la Comissió Europea expressar una opinió sobre qüestions d'organització interna i constitucional dels estats membres", s'ha limitat a llegir el nou portaveu comunitari, Margaritis Schinas.

Preguntat sobre si els més de dos milions de ciutadans europeus que han participat en la consulta no mereixen una reacció de Brussel·les, Schinas ha insisitit: "Mereixen les paraules que he donat ara, no tinc res més a dir."


1 comentari :

Rosa Mary ha dit...



(Srs politics del Govern després de les declaracions de la CE i que passin de nosaltres , encara vol perdre el temps en fer altre referendum vinculant o anem a la nostre i fem plebiscitaries i DUI , com demanen els altres partits independentistes ? Ah ! i sempre ens quedarà L'EFTA ... )