dimecres, 29 d’octubre del 2014

Un periodista de l’ABC confirma que el ministeri d’Interior és un femer

Dimecres, 29 d'octubre de 2014 10:45 h

Assegura el diari va rebutjar publicar la noticia del compte a Andorra de Trias perquè la informació no “era fidedigna” i parla de “documents fabricats”









El periodista d'investigació de l'ABC Javier Chicote en declaracions a Radio Intereconomía Barcelona va explicar que fa dues setmanes se li va oferir la informació que ha publicat El Mundo sobre la investigació de la policia d’un compte de Xavier Trias a Andorra amb 13 milions d’euros.

Chicote explica que va rebutjar publicar la informació perquè  fonts policials molt qualificades deien que la informació no era certa i altres que sí i que les mateixes fonts el van advertir que tingués cura amb els “documents fabricats” o “piscines buides”. 

En aquest sentit el periodista explica que “davant el dubte” van decidir “no posar a Xavier Trias als peus dels cavalls”. 

L’ombra de Fernández Díaz és allargada


Chicote explica que hi ha “papers fabricats” que estan arribant per vies irregulars i que en el cas Trias pot haver-hi confusió amb el nom.

Sigui com sigui, les declaracions d’aquest periodista apunten al que va expressar amb més contundència el periodista d’investigació d’El País, Ernesto Ekáizer, que assegura que “Interior i Rajoy han decidit que el sobiranisme català és un problema criminal i es desactiva confiant la política al departament d’assumptes criminals de l’estat que és Interior".