divendres, 17 d’octubre del 2014

Torras: "Porto tres dies amb amenaces de mort"

17/10/2014

FRANQUISME

El director del documental sobre el Reial Madrid i Franco reconeix que "és un tema sensible", però es queixa que "no pot ser que estiguem en un país on hi hagi certes catifes que no es poden aixecar"


Nerea Rodríguez

 

El periodista Carles Torras



 El periodista i director del documental ‘El Madrid reial. La llegenda negra de la glòria blanca’, Carles Torras, ha denunciat avui durant una entrevista al programa ‘El Món a Rac 1’ que “porto tres dies rebent amenaces de mort”. Torras ha explicat que s’han realitzat per les xarxes socials, amb “tuits amenaçadors contra mi i conta la meva família”, i ha criticat que “és molt fàcil amenaçar de mort a algú”.

El documental es va emetre ahir al vespre a Tv3, i el periodista ha volgut destacar que aquestes amenaces van ser abans de l’emissió, motiu pel qual pensava que “quan el veiessin em bombardejarien la casa”. Tot i que en un primer moment ha considerat que no valia la pena denunciar aquestes amenaces, després ha revelat que “probablement les denunciï”. El que farà Torras és “recopilar tots el tuits amenaçadors i els enviaré en un pack, i a veure què en fan”.


El director del documental, que va obtenir un 17,5% quota de pantalla, amb gairebé 400.000 espectadors, també ha explicat que no li sorprèn la reacció de Madrid, perquè porta 15 anys vivint allà: “És un tema sensible, però no pot ser que estiguem en un país on hi hagi certes catifes que no es puguin aixecar, perquè l’aixeques i continua havent-hi molta merda. No pot ser que la gent es posi així”. “Què hem de fer? Oblidar tot el que ha passat?”, s’ha preguntat.

D’altra banda, s’ha referit a la possibilitat que el Reial Madrid el denunciï, i també a Tv3, pel documental: “Em sorprendria que el Madrid em denunciés, perquè m’agradaria saber on es poden agafar. Si troben una falsedat, i em volen denunciar, que ho facin, però no sé quina serà”.










http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/torras_porto_tres_dies_amb_amenaces_de_mort_103872.php