dilluns, 13 d’octubre del 2014

Rajoy: és la democràcia estúpid

Dilluns, 13 d'octubre de 2014 05:00 h

El president espanyol mostra la seva herència franquista i la manca de sentit democràtic afirmant davant la premsa que no sap qui mana a Catalunya






Mariano Rajoy s’ha retratat de nou quan ha volgut posar en dubte la democràcia a Catalunya amb unes declaracions roïns després de la desfilada del Dia de la Hispanitat a Madrid. Rajoy ha assegurat davant la premsa que no sap en quin punt es troba el procés català perquè no sap "qui mana" a Catalunya", una prova més que la ideologia franquista roman soterrada al PP i aflora en els moments decisius en que veuen la unitat d’Espanya en risc. 

El govern de la Generalitat li ha respost allò que es obvi en qualsevol democràcia, que a Catalunya "mana" la ciutadania i "lidera i pren decisions" el president escollit democràticament, Artur Mas. 

Els testos s’assemblen a les olles franquistes 

Les paraules antidemocràtiques de Rajoy s’entenen si tenim en compte que el president espanyol considera que el ministre franquista Fraga Iribarne és "un dels polítics més gras del segle XX”.
És la democràcia estúpid 
La Generalitat ha respost de forma immediata a Rajoy que  "a Catalunya, societat democràtica, qui mana és la ciutadania" i que "qui lidera i pren decisions per mandat democràtic de la gent i del Parlament és el president de Catalunya, el president Mas", i en aquest sentit, li ha recordat que aquesta qüestió "hauria de ser òbvia a ulls de qui estigui fermament compromès amb la democràcia".