diumenge, 26 d’octubre del 2014

La dreta d’Aznar declara la guerra al 9-N

Diumenge, 26 d'octubre de 2014 10:30 h

La plataforma vinculada a la FAES “libres e iguales” té previst organitzar el 9-N "actes de vigilància democràtica".










“Cal començar a substituir una política d'apaivagament del nacionalisme per una política de derrota del nacionalisme", és el crit de guerra de la diputada del PP, membre de la FAES  i promotora de “Llibres e Iguales”, en una entrevist a “La Gaceta” . Álvarez considera que el nou 9-N és una "burla de la llei i un atac a la democràcia espanyola" i adverteix que la democràcia espanyola “no pot ni serà derrotada per una minoria reaccionària” perquè abans es trencarà Catalunya que Espanya. 

Segons Àlvarez, els nacionalistes –en referència a l’independentisme-, intenten amb la nova consulta forçar per la via dels fets el que mai podrien aconseguir per la via democràtica, la qual cosa suposa una greu amenaça per la democràcia espanyola.

L’ofensiva comença el 6-N amb Boadella, Azúa, Jiménez Losantos i Pericay

Segons Álvarez la plataforma ultraespanyolista vol mobilitzar ciutadans de tot el territori espanyol contra el 9-N al voltant d'un missatge essencial: “sí m'importa el que passa a Catalunya i sí m'importa que l'atac del separatisme a la democràcia espanyola". Abans però volen en escalfar motors presentant el 6 de novembre el documental “Gent que viu fora”,  al cinema Cinesa Diagonal de Barcelona. El documental promet perquè recull el testimoni de quatre ciutadans que segons la plataforma “ha hagut d'abandonar Catalunya com a conseqüència de l'assetjament nacionalista”. Es tracta d’Albert Boadella, Félix de Azúa, Federico Jiménez Losantos i Xavier Pericay.

El mantra del trencament intern de Cataluya

Álvarez de Toledo defensa que  la democràcia espanyola no té un deute enfront del nacionalisme –en relació al procés sobiranista-,  ni polític, ni econòmic ni moral, sinó que és el nacionalisme qui està en deute amb la democràcia espanyola, i augura que aquests dies veurem ruptures i reconciliacions entorn al procés sobiranista però el que és important és que “ en tot cas” s’ha de tenir en compte que “abans es trencarà internament Catalunya que Espanya”.