dijous, 30 d’octubre del 2014

Junqueras alerta a Mas: “l’únic que queda és seguir endavant”

Dijous, 30 d'octubre de 2014 05:00 h

El líder d'ERC espera que "almenys aquesta vegada tothom comparteixi el diagnòstic: que davant de qualsevol impugnació més per part de l'Estat espanyol, l'únic que queda és seguir endavant".










(ACN).- El líder d'ERC i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, ha escenificat aquest dimecres a la nit l'inici de la campanya pel sí-sí de cara al 9 de novembre amb l'enganxada de cartells al seu municipi, tot i que ha recordat que el partit "està en campanya permanent fins a la independència". 

Acompanyat per militants i simpatitzants del Baix Llobregat, Junqueras ha ressaltat que la independència "no només és necessària sinó del tot imprescindible" i "urgent". “L'objectiu és arribar a la independència com més aviat millor", ha remarcat Junqueras, que ha afegit que ERC està "abocada en cos i ànima" a aconseguir que el 9-N sigui un èxit. 


Una cinquantena de simpatitzants i militants de les seccions locals d'ERC al Baix Llobregat han acompanyat Oriol Junqueras aquest dimecres a la nit en l'enganxada del primer cartell de la campanya pel 9-N, a la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, amb el lema 'Vull ser lliure, vull un nou país'. 

També s'han pogut veure cartells amb altres missatges, com el desitjos per a aquest hipotètic nou estat. "Un país que tingui una bona relació amb Espanya", exhibia en un cartell un dels veïns de Sant Vicenç dels Horts que ha participat en la vetllada.

Junqueras ha destacat que des d'ERC "fa moltes setmanes que estem en campanya" i aquest acte simbòlic de l'enganxada del cartell n'és "un més" en el camí cap a la independència, que, per als republicans, "mai ha tingut marxa enrere". El líder d'ERC ha advertit que "l'Estat espanyol segur que està pensant a impugnar-ho tot, fins i tot el pensament" i ha afirmat que "l'únic que queda és seguir endavant". "