dimarts, 14 d’octubre del 2014

ERC i la CUP s'alineen amb el 'nou 9-N'

14/10/2014

CONSULTA 9-N

Oriol Junqueras i Quim Arrufat deixen clar que treballaran sobre el nou model de consulta, tot i expressar el seu recel


Lluís Bou



Oriol Junqueras i Quim Arrufat



El president d'ERC, Oriol Junqueras, i el diputat que ha fet de portaveu de la CUP, Quim Arrufat, s'han aliniat aquesta tarda amb 'el nou 9-N'. En dues compareixences informatives, tant Junqueras com Arrufat han mantingut les critiques el fet que s'hagi abandonat el model de consulta via decret per falta de garanties suficients, i que el president Artur Mas hagi optat pel model en seus de la Generalitat i voluntaris, però han acceptat treballar sobre el nou model de consulta.

Junqueras ha coincidit també amb la proposta d'eleccions plebiscitàries que ha fet Mas, però ha demanat celebrar-les com més aviat millor i tenint clar per a què serviran. Arrufat ha presentat 11 propostes per negociar a partir d'ara.


El president d'ICV, Joan Herrera, en canvi, ara com ara s'ha despenjat de l'acord, i s'ha mostrat molt reticent davant la possibilitat d'unes eleccions plebiscitàries. ICV no vol participar en una candidatura conjunta, i tem que acudir en solitari li pugui comportar un mal resultat, segons admeten fonts ecosocialistes.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/erc_i_la_cup_s_alineen_amb_el_nou_9-n_103796.php

1 comentari :

Anònim ha dit...

prou xarlotades, ara és l'hora de DUI o bé plebicitàries ,,,, lolín