divendres, 17 d’octubre del 2014

ANC i Òmnium, suport al nou #9N i eleccions al febrer i posar calendari a la DUI

Divendres, 17 d'octubre de 2014 05:00 h

Tancament de files per convertir en èxit la consulta participativa de novembre i aprofitar l’èxit per intentar posar calendari a la DUI, si tenim aquest acord tindrem llista unitària i amplia










Tot sembla indicar que les dues entitats clau del procés, ANC i Òmnium, donaran suport i s’implicaran fortament per convertir en èxit la consulta que ha descol·locat la classe dirigent espanyola i també queda quasi confirmat que tindrem eleccions nacionals catalanes el mes de febrer abans de les eleccions municipals. Aquest diumenge les dues entitats anunciaran una forta implicació al nou #9N i faran una crida ferma a la unitat de les forces polítiques per unes eleccions clarament plebiscitàries i independentistes, les dues entitats estan disposades a fer de notaris del compromís polític de la DUI i a tenir un calendari del procés per fer possible la llista unitària oberta a tots els que volen de veritat fer possible la Catalunya independent. 

Òmnium i ANC, garants del compliment dels acords de la llista unitària, amb DUI i calendari

Amb el suport de milers de persones, de milions al llarg dels darrers temps i amb la força moral i política que els hi ha atorgat la ciutadania, les dues entitats estan disposades a tot per fer possible que el procés culmini amb èxit i la llista unitària, entesa com una simbiosi del  millor del país, oberta a tots els que volen un país en llibertat, és al capdamunt de les travesses. Les dues entitats estan disposades a exercir de garants dels acords i del procés que comença un cop celebrades les eleccions de febrer.

Mas i Junqueras han perdut sintonia i això ha provocat preocupació evident entre els ciutadans

Recordem que no van voler donar una majoria amplia a Mas i si que van voler repartir el poder entre els dos lideratges,  per separat la ciutadania no veu possible l’èxit del procés, els vots indiquen que la voluntat és de que els dos líders vagin junts i que hi vagin els millors homes i dones per guanyar.

La llista unitària amplia mata políticament Duran (no UDC) i enterra la tercera via

Cal que ens fixem que els mitjans de comunicació i opinadors contraris a la independència són els que diuen que la unitat ja no és possible, són els que diuen que tots són problemes, són els que intoxiquen amb titulars fora de lloc i tant sols escrits per fer mal al procés. Duran és mort políticament sí tenim llista unitària, i el millor de tot la llista unitària enterra la famosa tercera via.

La CUP amb la llista unitària, encara que no hi vagi, en surt reforçada, atura l’empenta de moviments com Podemos i Guanyem poc clars amb el dret a decidir

En uns moments en que la CUP té adversaris nous i potents la llista unitària la reforça i li dona empenta per aturar moviments populars pocs clars amb el procés, i els permet presentar-se com la força independentista de l’esquerra més radical i no presonera del poder.

ICV-EUiA és la gran derrotada de la llista unitària, la seva ambigüitat calculada ha estat un destorb durant el procés, ara ja els va bé el trencament d’Mas i Junqueras

Mai s’han sentit còmodes amb el procés sobiranista, els hi ha trencat la seva estratègia, fins i tot va semblar que quedaven alliberats el dia que es va trencar la unitat política a Pedralbes. Ara la llista unitària els torna a destorbar, no volien obrir el meló de la discrepància interna sobre la independència i la unitat els debilita.