dijous, 25 de setembre del 2014

Zarzalejos dinamita Rajoy

Dijous, 25 de setembre de 2014 05:00 h

L’influent periodista acusa Rajoy de ser un “assassí polític en sèrie” que s’ha carregat el PP fins a convertir-lo en un erm just en el moment en que trontolla la unitat d’Espanya


Aznar sentenciava que abans que Espanya es es trenques es trencaria Catalunya, però no comptava en que Rajoy podria esmicolar el PP en ple procés per aturar Catalunya. Les dures asseveracions i acusacions de José António Zarzalejos vers Rajoy en un dels moments clau de la història d’Espanya, apunten en aquest sentit. La dimissió de l’exministre Ruíz Gallardón ha sotragat els ciments del PP de tal forma que fins i tot la dreta moderada espanyola carrega contra Rajoy sense treva. Després de la renuncia a tot de l’exministre, Zarzalejos es demana si això és un Govern o un grup d’aficionats i si aquest era el millor moment per propiciar una crisi d’aquesta magnitud, i sentència que alguns diuen que Rajoy és “molt tàctic” però en realitat és un “irresponsable”, això sí, amant del futbol. 








 El “mite” Rajoy a can pistraus

Zarzalejos també deixa clar a tot aquells que prodiguen que Rajoy té una estratègia d’èxit que aconsegueix que els seus adversaris se suïcidin, que això no és així i que Rajoy és més aviat un psicòpata irreflexiu, “un assassí polític en sèrie a l’estil dels Deu negrets” d’Agatha Christie. I afirma que amb el cas Gallardón, Rajoy  s’ha carregat el PP en “el moment històric més febril dels últims trenta anys: en plena crisi d’Estat”.

Rajoy, el "carnisser" de Pontevedra  


Zarzalejos exhibeix la llista de damnificats del president del govern espanyol ; Aznar, Aguirre, Álvarez Cascos, Rodrigo Rato, Manuel Pizarro, Pedro J. Ramírez i Rouco Varela, entre els “desapareguts en combat” i titlla de “bona carnisseria política”  la feina de Rajoy i el seus perquè han “especejat bé el cadàver i han exhibit les despulles amb la subtil crueltat d'anar-ho fent mica a mica”.

El vici d’exercir el poder en coptes de fer política

Els membres del govern tampoc surten indemnes de la ploma de Zarzalejos que assegura que Rajoy ha aconseguit fer del Govern “un grup disciplinat de companys i amics del president” que “destrossen, sumen i resten”, però que ignoren què és la política i la confonen “lamentablement amb el poder.”.


http://www.directe.cat/noticia/370025/zarzalejos-dinamita-rajoy