dijous, 25 de setembre del 2014

#RajoyMariquita la última pífia d’EFE

Dijous, 25 de setembre de 2014 15:10 h

L’agència de notícies EFE ha fet una piulada per error que ha estat trending tòpic a l’estat espanyol. el Twitter de Rajoy que és a la Xina ha titllat el fet d'anèc

 




L’Agencia EFE que té 587.000 seguidors, ha fet una piulada amb l’etiqueta  #RajoyMariquita afirmant que el president espanyol “condemna l’assassinat del ciutadà francès i envia les condolences a Hollande”. Malgrat que la piulada ha estat esborrada ràpidament del compte d’EFE, el missatge s’ha difós a molts usuaris que han viralitzar l’etiqueta . 

Els acudits a la xarxa i les pica baralles sobre si l’etiqueta és homòfoba o no, no s’han fet esperar. EFE s’ha fet una nova piulada demanant disculpes als seguidors i al president espanyol per una etiqueta “ofensiva” que per error ha anat a parar a la llista de suggeriments. 



Dues hores ha trigat el twitter del president a acceptar les disculpes d’EFE agraint l'aclariment  i la disculpa i s'ha mostrat disposat  a oblidar "aquesta anècdota que no representa la profesionalitat exemplar" de l'agència. El trending tòpic ja estava fet.  







http://www.directe.cat/noticia/370122/rajoymariquita-la-ultima-pifia-defe