diumenge, 14 de setembre del 2014

Tremosa denunciarà a la Comissió Europea les amenaces de mort a Mas

14/09/2014

PPC

L'eurodiputat de CDC ho comunicarà a Brussel·les perquè es tracti de manera pertinent


Xavier Lladó


L'eurodiputat de CDC, Ramon Tremosa, denunciarà a la Comissió Europea les amenaces de mort al president de la Generalitat, Artur Mas, que el PP del Masnou ha difós aquest diumenge a través del seu compte oficial de Twitter (@PPCMasnou). Ho ha anunciat Tremosa per mitjà de l'esmentada xarxa social.




L'eurodiputat ha concretat al diari ARA que dilluns mateix iniciarà els tràmits per registrar al Parlament Europeu una pregunta parlamentària adreçada a la Comissió Europea, en què exposarà els fets i en demanarà l'opinió de Brussel·les. "No és la primera vegada, ja en porto denunciades unes quantes com aquesta", ha assenyalat.

A finals d'any, la Comissió Europea ha de fer un informe sobre com s'està aplicant als estats membres de la Unió Europea la norma europea contra l'apologia del nazisme, i casos com aquests poden reflectir-s'hi, ha assegurat Tremosa.


Els populars del Masnou han fet una piulada aquest diumenge en què proposaven, entre els seus seguidors, diversos mètodes de violència per atemptar contra el president de la Generalitat, Artur Mas, si no frena el procés sobiranista i mostraven en una imatge diversos elements, com una granada o una màquina serradora. Posteriorment, han eliminat la piulada i han demanat disculpes.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/tremosa_denunciara_davant_la_comissio_europea_les_amenaces_de_mort_a_mas_en_un_tuit_del_pp_del_masno_103054.php