divendres, 12 de setembre del 2014

Ridícul mundial de TVE

Divendres, 12 de setembre de 2014 13:00 h

Mitjans de comunicació i agències de notícies de tot el món es fan ressò de l’èxit de la “V” de la Diada, mentre que el “telediario” hi passa de puntetes i intenta equiparar-la a la concentració de SCC


La televisió pública espanyola torna a fer el ridícul, mentre el mitjans de tot el món es fan ressò de la megamanifestació de Barcelona, el “telediario” la va minimitzar tant com va poder, a més va intentar equiparar-la a la concentració antiindependentista que Societat Civil va organitzar a Tarragona. En un informatiu de 75 minuts les imatges de la “V” no van arribar a ocupar 3 minuts de pantalla, les de la concentració de Tarragona, van durar 2 minuts per haver aconseguit una gran fita: "per primera vegada l'antisobiranisme es mobilitza contra la independència" . On són avui el PPC, Ciudadanos i la seva claca mediàtica, com l'Esperanza Garcia, el Nacho Martín Blanco, l'Andrea Levi, o en Joan López Alegre, tan avesats a fer anar el cronòmetre per denunciar l’adoctrinament de TV3 i la manca de pluralitat dels mitjans públics catalans?  





No n’aprenen

L’any passat el tractament informatiu de la #ViaCatalana va costar-li el cap a l’editora de l’informatiu de la televisió pública, després d’ocultar la cadena humana més gran de l’Europa i deixar la informació al minut 25. Enguany s’han curat en salut i la “V” obria titulars, però el ridícul l’han fet igual.




Censura a la Coreana de RNE als actes oficials de la Diada

La ràdio pública espanyola va prohibir a Ràdio 4, l’emissora de RTVE que emet en català a Catalunya, la retransmissió dels actes institucionals de la Diada. La direcció de la ràdio i televisió pública espanyola va decidir suspendre en l’últim moment tot l’operatiu que havia de retransmetre els actes institucionals de la Diada, que sempre s’havien cobert des de Ràdio 4, i sense donar cap explicació.



http://www.directe.cat/noticia/366766/ridicul-mundial-de-tve