dimarts, 23 de setembre del 2014

Pau Gasol reitera el suport a la consulta: "La gent té dret a expressar-se"

23/09/2014

CONSULTA - REFERENDUM

El líder de Jarabe de Palo assegura que "la gent vol expressar una opinió, doncs expressem-nos, estem en un país democràtic, i al segle XXI!"

 

Nerea Rodríguez


Pau Gasol i Pau Donés a la cadena SER


El jugador de bàsquet Pau Gasol ha reiterat el seu suport a la consulta del 9 de novembre. Ho va fer ahir des de la Cadena Ser, on va explicar: “Quan em van preguntar sobre el dret a decidir, la meva resposta va ser des d’un punt de vista totalment apolític. I vaig dir que sí, que la gent té dret a expressar-se, a manifestar-se de forma pacífica i a decidir”.

Gasol també va deixar clar que “tots tenim llibertat per opinar, siguis esportista o no”, tot i que va matisar que “sent esportista has de ser una mica més conscient del que dius sobre certs temes, perquè té una repercussió i són utilitzats i manipulats de certa manera”. Alhora, va voler deixar clar que “en cap moment m’he posicionat a favor ni en contra de res. Estic totalment en el meu dret de no posicionar-me en un tema com aquest”.


Per la seva banda, el cantant, guitarrista i líder de ‘Jarabe de Palo’, Pau Donés, que estava sent entrevistat alhora que Gasol, va opinar que “el que s’està discutint és una consulta, no s’està votant la independència. S’està demanant que se’ns doni el dret a expressar-nos sobre si volem ser o no independents”. 

Donés va explicar que ell no pot votar en la consulta del 9N, perquè està empadronat a l’Aragó. “Però estem al segle XXI!”, va exclamar. En aquest sentit, va posar un exemple “còmic: és com si el Reial Madrid volgués fer un canvi de samarreta i es fa una consulta als socis. I va l’alcalde de Madrid i diu que això no ho poden decidir ells”. 

Finalment, va concloure: “El missatge està clar. No cal donar-li tanta importància. La gent vol expressar una opinió, doncs expressem-nos, estem en un país democràtic, i al segle XXI, per què no?” 


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/pau_gasol_reitera_el_seu_suport_a_la_consulta_la_gent_te_dret_a_expressar-se_103284.php