dimarts, 2 de setembre del 2014

Montoro confirma que l’Estat utilitzarà el cas Pujol contra el procés independentista

Dimarts, 2 de setembre de 2014 12:55 h

Només busquen carregar-se el procés: ”No podem descartar que s'hagin comès un o més delictes" diu el Ministre més desinformat de la corrupció a Espanya


El Ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, compareix al Congrés dels Diputats per explicar les polítiques en matèria de frau fiscal adoptades pel govern espanyol i per donar detalls sobre la confessió de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. D'entrada, Montoro ha dit que l'abast del cas Pujol és prou important com per comparèixer a la cambra baixa i ha avisat que l’expresident de la Generalitat "s'equivocava de ple" si pensava que amb un comunicat "començaria de cap i de nou". 
 
L'UltraNacionalista del PP ministre d'hisenda Montoro Manipula


"Actuarem en seu administrativa i judicial. Amb les dades que tenim no podem descartar que s'hagin comès un o més delictes", ha sentenciat. Mentrestant, el silenci sobre els grans casos de corrupció espanyols continua i els barons miren cap a una altra banda, sembla com si, ara, tota la corrupció es resumís en el “clan Pujol” i la resta de la corrupció d’Espanya no existís.

La prova: Montoro tergiversa i manipula


El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques ha vinculat avui durant la compereixença el cas Pujol amb el procés sobiranista de Catalunya assegurant que té a veure amb aquells que "radicalitzen els seus discursos polítics, pretenent llençar un pols polític a l'Estat, i que alhora s'estan lucrant i traient partit personal ". Per Montoro, no deixa de ser "significatiu" que l'escenari fiscal en què es produeix tingui a veure amb "la radicalització dels discursos polítics" a Catalunya i amb "la pròpia estratègia d'aquells que volen acompanyar aquests discursos polítics demanant institucions pròpies de l'Estat".

"Estem parlant d'un dirigent històric polític, d'un baluard del nacionalisme català que en els últims temps, mentre l'Agència Tributària investigava la fortuna familiar, s'ha reconvertit sorprenentment en un capdevanter de l'independentisme", ha afegit el ministre d'Hisenda sobre la figura de Jordi Pujol.


Papers UDEF, un fracàs dels investigadors espanyols, especulacions a partir d’una conversa gravada a una ex-amant que no va cobrar el que creia que cobraria

Avui Victoria Álvarez ha dit una vegada, dues i tres, que l’UDEF ha fet un treball fantàstic. Però resulta que els papers de la UDEF no aporten cap prova al jutge del cas, en realitat són documents molt mal fets.


http://www.directe.cat/noticia/365238/montoro-confirma-que-lestat-utilitzara-el-cas-pujol-contra-el-proces-independentista