dimecres, 24 de setembre del 2014

'El Mundo' recrimina a Gallardón haver dimitit en "ple desafiament català"

24/09/2014

CONSULTA - REFERENDUM

El diari avisa que "el repte independentista és de tal envergadura que el seu acte afebleix seriosament l'acció del Govern"

 

Nerea Rodríguez


Portada d'avui del diari 'El Mundo'


El diari ‘El Mundo’ recrimina en la seva editorial d’avui a Alberto Ruiz-Gallardón que hagi dimitit precisament en aquest moment: “Ho fa en el pitjor moment possible, provocant una innecessària crisi de Govern i un buit de poder en un ministeri clau per fer front al desafiament polític i jurídic llançat des de la Generalitat de Catalunya”.

El diari continua: “Perquè encara que Gallardón hagi declarat que els recursos tant a la Llei de Consultes del Parlament com al possible decret de convocatòria del referèndum estan preparats, la
veritat és que el repte independentista és de tal envergadura que el seu acte afebleix seriosament l'acció del Govern”.

‘El Mundo’ adverteix que, encara més “quan la dimissió es va produir poques hores abans que Rajoy iniciés un viatge de diversos dies a la Xina i amb el Rei absent, de visita als EUA. El desacord -és evident que no és una decisió pactada- ha tingut el més impensable i perjudicial resultat possible”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/_el_mundo_recrimina_a_gallardon_haver_dimitit_en_ple_desafiament_catala_103304.php