dilluns, 8 de setembre del 2014

Duran no assistirà a la 'V' de la Diada

08/09/2014

DIADA

El líder d'UDC no vol explicar els motius pels quals no hi participarà: "Si expliqués el perquè en farien un mal ús tant els centralistes com els independentistes"


Nerea Rodríguez


El líder d'UDC i el Traïdor nº1, Josep Antoni Duran i Lladre


El líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha confirmat avui que no assistirà a la gran ‘V’ humana que l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han organitzat pel proper 11 de setembre amb motiu de la Diada, si bé ha puntualitzat que els membres del seu partit tenen "llibertat" per participar-hi.

En la roda de premsa posterior al Comitè de Govern d'Unió, Duran ha informat que hi haurà una representació de la seva formació en el vèrtex de la 'V' que transcorrerà a la capital catalana, malgrat la seva absència. "Jo no hi aniré. Si expliqués el perquè en farien un mal ús tant els centralistes com els independentistes", ha asseverat el líder democratacristià, qui ha confirmat que el vicesecretari general, Toni Font, i el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, entre d'altres membres del partit, sí que estaran presents.


També Duran ha reiterat que la seva formació dóna "llibertat" als seus militants per assistir a la concentració: "Unió respecta qualsevol mena de manifestació. Que volem votar, ho compartim. "Ara és l'hora" també, però si es diguessin d'altres coses hi hauria més transversalitat".

Finalment, ha confirmat que Pelegrí i Font es reuniran demà amb les presidentes de l’ANC, Carme Forcadell, i d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, màximes responsables de l'organització de la 'V' humana.


" Duran i Lladre fot el camp  "


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/duran_no_assistira_a_la_v_de_la_diada_102895.php