dilluns, 29 de setembre del 2014

Allau d'insults espanyolistes a Gerard Piqué

29/09/2014

CONSULTA

El jugador del Barça va fer una piulada al Twitter defensant el president Mas: "És un luxe tenir-lo representant a Catalunya"


Nerea Rodríguez


Gerard Piqué, a la 'V' amb el seu fill


El jugador del Barça Gerard Piqué va revolucionar ahir les xarxes socials en fer una piulada des del seu compte de Twitter on defensava el president de la Generalitat, Artur Mas, fet que va provocar que rebés una allau d’insults espanyolistes.

Mentre el president Mas era entrevistat per la periodista Ana Pastor al programa ‘El Objetivo’, a La Sexta, Piqué va piular, en castellà: “És un luxe tenir al President Mas representant a Catalunya. Gràcies La Sexta per emetre aquesta entrevista i que arribi a tota Espanya”. Aquest tuit va rebre més de 6.000 repiulades i quasi 4.000 favorits.

Molts usuaris de la xarxa social van reaccionar insultant durament Piqué, amb afirmacions com: “Cabrón mal nacido”; “Cataluña is Spain (España para los retrasados)”; “No queremos que estés en la selección española, vete con la catalana! Nos harías un gran favor mamón”; “Con razón estás en el banquillo crack no eres ya ni futbolista. Ya miras al futuro político en CIU”, entre molts d’altres.

Aquesta és la piulada que va fer Gerard Piqué i alguns dels insults que va rebre:










http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/allau_d_insults_espanyolistes_a_gerard_pique_103406.php