dilluns, 11 d’agost del 2014

Tertsch: "Tots els mitjans espanyols estan plens d’independentistes" (està com un llum)

11/08/2014

INDEPENDÈNCIA

El periodista critica també que "els mitjans de comunicació catalans funcionen com els d’un règim"


Nerea Rodríguez



El periodista Ultra Hermann Tertsch


El periodista i columnista del diari ‘ABC’ Hermann Tertsch assegura, en una entrevista ahir al mateix diari, que a Catalunya “tenim un monolitisme total separatista”. Però, segons ell, “no només a Catalunya, tots els mitjans a Espanya estan plens de gent que es declara independentista, però allà no pot entrar ningú que defensi la Constitució”. “És una bogeria”, critica, i afegeix que “els mitjans funcionen allà com els mitjans d'un règim”.

En aquesta línia, Tertsch, que ha signat el manifest de ‘Libres e iguales’, carrega contra el col·legi de periodistes: “És una escola de lacais absoluts, tots viuen de les subvencions de la Generalitat, és un fàstic de règim. No té res a veure amb la llibertat de premsa i el periodisme”. Preguntat per si creu que hi haurà violència a Catalunya, com ja havia afirmat Tertsch, respon: “Pot haver-hi molta gent que aposti per la violència”.


“Al nostre país la violència sí que porta a molts llocs”, assenyala i recorda “la violència a Gamonal guanya, a Can Vies guanya i ETA guanya perquè està governant”. La violència, segons el periodista, “és rendible al nostre país i aquest és el missatge que hem donat. Probablement hi hagi molta gent que estigui pensant en la violència, és clar”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/tertsch_tots_els_mitjans_espanyols_estan_plens_d_independentistes_102332.php