dilluns, 11 d’agost del 2014

Muriel Casals: "Aquest 11-S hi haurà més gent que l'any passat"

11/08/2014

DIADA

La presidenta d'Òmnium assegura que "hi ha un desig d'efervescència i de desig de participar molt visible"


Bernat Vilaró




La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals


La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, s'ha mostrat avui optimista respecte l'assistència a la 'V de la Diada' d'aquest 11 de setembre. En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Casals ha assegurat que "aquesta Diada hi haurà més gent que l'any passat".

Segons la dirigent independentista, "no hi ha clima de desmobilització, al contrari. Que hi hagi problemes ens estimula a actuar amb més energia". "Hi ha una situació d’efervescència i de desig de participar molt visible. Som optimistes sobre l’èxit de la manifestació", ha reiterat.


Casals ha insistit en la importància que la 'V' s'ompli: "Volem que la concentració d’aquest any tingui una magnitud comparable i que superi la de l’any passat i fa dos anys. "L'èxit de l'11-S anirà molt lligat al que pugui passar el dia 9 de novembre", ha declarat.

Errors a la web

Sobre els errors informàtics a l'hora d'apuntar-s'hi, la presidenta d'Òmnium ha reconegut que "els primers dies hi havia problemes tècnics amb el web, però o bé ja estan resolts, o bé s’estan acabant d’arreglar". "És important apuntar-vos", ha insistit.