dimecres, 6 d’agost del 2014

Rivera crida a "vèncer al nacionalisme" a les urnes amb la suma de C's, PSC i PP

06/08/2014

PROCÉS

El líder de Ciutadans creu que "per guanyar el partit cal arribar a aliances malgrat les discrepàncies ideològiques"


Bernat Vilaró


El líder de C's, Albert Rivera. Foto. EFE


El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha fet avui una crida a "guanyar al nacionalisme a les urnes" i ha instat PSC i PP a "deixar de banda" les "diferències ideològiques" entre partits per "sumar" amb C's en les pròximes eleccions catalanes i fer front als sobiranistes.

Rivera creu que davant l'actual descrèdit dels partits tradicionals i els casos de corrupció el futur Parlament de Catalunya estarà més atomitzat que mai, pel que creu que les "aliances" polítiques seran clau en el futur per conformar una majoria de govern.

"Sumar per guanyar"


Per a Rivera, a més, l'aparició de la plataforma Societat Civil Catalana, contrària a la independència i que recull sensibilitats afins a socialistes, populars i Ciutadans, afavoreix la idea d'un moviment transversal a Catalunya que permeti desbancar als nacionalistes i independentistes de la Generalitat.

"Cal tenir clar que per guanyar el partit cal sumar, cal arribar a aliances malgrat les discrepàncies ideològiques en alguns casos", ha explicat Rivera, que creu que C's, PSC i PP han de fer el mateix que fan CDC, UDC i ERC: "Josep Antoni Duran i Lleida (UDC) i Joan Tardà (ERC) estan junts malgrat les seves discrepàncies ideològiques i diguin el que diguin i facin els gestos que facin, tenen un pacte de govern a Catalunya".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/rivera_crida_a_vencer_al_nacionalisme_a_les_urnes_amb_la_suma_c_s_psc_i_pp_102257.php