dimecres, 13 d’agost del 2014

L’ANC d'Euskal Herria es presentarà a Bilbao escenificant una 'V'

13/08/2014

DRET A DECIDIR

La plataforma es va crear al febrer i està formada per catalans residents al País Basc i per ciutadans bascos amb llaços familiars i de solidaritat amb Catalunya


Alèxia L. Ferret



'Via Catalana'



L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Euskal Herria, creada al febrer, es presentarà oficialment el dimarts 9 de setembre a Bilbao amb una representació de la 'V', com a avantsala de la celebració de la Diada de Catalunya.

La plataforma està formada per catalans residents al País Basc i per ciutadans bascos amb llaços familiars i de solidaritat amb Catalunya. Els membres d'aquesta organització faran la seva presentació oficial al Kafe Antzoia de Bilbao el 9 de setembre, a les 20.00 hores, un acte a càrrec del vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany.


En aquest sentit, demanen col·laboració perquè aquesta 'V' a Bilbao "sigui un èxit", com la cadena humana de l'any passat. "Esperem poder seguir organitzant nous actes de debat i intercanvi d'idees, sempre amb l'objectiu d'apropar la realitat que està vivint Catalunya a la societat basca i ser agents actius perquè en un futur pròxim es donin a Euskal Herria les condicions necessàries per iniciar un procés de similars característiques", han conclòs.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/l_anc_d_euskal_herria_es_presentara_a_bilbao_escenificant_una_v_102389.php