diumenge, 17 d’agost del 2014

Junqueras: “És imprescindible un massiu 11-S”

17/08/2014

DRET A DECIDIR

El líder republicà assegura que “el país ha de fer el seu camí, seguir avançant i si ens hi posen traves o paranys, caldrà superar-los”


Alèxia L. Ferret



Oriol Junqueras, aquest vespre a Cornellà



El líder d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha publicat avui un article al diari ‘El Punt Avui’ sobre el procés sobiranista. Junqueras fa una crida a la participació de tots els catalans a la Diada perquè “és imprescindible un massiu 11 de Setembre, que la V sigui un èxit i que sigui un mandat alt i clar de la ciutadania a favor del 9 de Novembre, a favor de la democràcia, de la dignitat, d'un futur millor i nostre, de tots i cadascun de nosaltres”.

En aquest sentit, ha considerat que la ciutadania “ha de deixar clar que no està per orgues ni romanços, que s'ha de complir la voluntat democràtica i que els partits estem aquí per això, per respondre i respectar la voluntat de la ciutadania”. “El temps ha passat de pressa i avui som a menys de tres mesos de la consulta, d'un moment únic que hem construït entre tots, d'una oportunitat única”, ha etzibat.


El país ha de fer el seu camí, seguir avançant i si ens hi posen traves o paranys, caldrà superar-los. I alguns dels nostres potser dubtaran o tindran por. I és normal, i no els jutjarem sinó que els ajudarem i els animarem a seguir endavant, acaronant-los, amb la mà estesa i oferint l'espatlla perquè s'hi puguin recolzar”, ha explicat convençut Junqueras.

Per últim, el líder republicà ha confessat quins creus que són els passos a seguir a partir d’ara. “Primer, fem un gran 11 de Setembre que torni a fer emmudir els qui voldrien tornar a la vella política de sempre, que enviï un missatge nítid a Europa, al Govern espanyol, que sigui una nova exhibició de civisme i determinació, recordant que tenim una data innegociable a l'horitzó: el 9 de novembre”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/junqueras_Es_imprescindible_un_massiu_11-s_102438.php