dimecres, 6 d’agost del 2014

ICV demana al Govern que se sumi a la causa contra Pujol oberta per #ManosSucias

Dimecres, 6 d'agost de 2014 13:00 h

El sindicat ultra espera que PPC, PSC, Ciudadanos i UPyD se sumin a la causa contra l'expresident Pujol











El coordinador d’ICV, Joan Herrera, ha demanat al president Mas que el Govern es personi contra la causa de l’expresident Pujol. Segons Herrera s’ha d’escatir què ha fet “el clan Pujol”  tots aquests anys i més en la situació financera que ara es troba la Generalitat. Avui el secretari general del sindicat ultradretà Manos Límpias, Miguel Bernad, s'ha mostrat "estranyat" pel fet que partits "com el PPC, el PSC, C's o UPyD" no hagin portat el cas davant els tribunals i "només el tractin des del punt de vista polític". Amb tot, Manos Limpias creu que un cop iniciat el procés als jutjats "es podrien acabar sumant" a la iniciativa del sindicat ultradretà.

Un suposat sindicat sota sospita

Bernard ha assegurat avui que ja han obtingut els 6.000 euros de fiança per querellar-se contra Pujol i diu que el 80% són donacions de catalans.

 La rapidesa que el sindicat ultradretà diu que ha aconseguit els 6000 fa sospitar que es tracta d’una maniobra més del sindicat ultradretà que té una capacitat d’acció desmesurada que suposa un fort finançament de procedència incerta.

 Amb tot, la trajectòria política ultradretana del seu fundador i secretari general de l’organització referent de l'extrema dreta pot donar pistes de la procedència del  finançament d’una autoanomenat sindicat que no compta amb representació a cap administració pública.




1 comentari :

Anònim ha dit...

Quan es fa una aportació publica per un fet públic(com la marató o càncer etc)la llista te que ser pública, Noms Cognoms i DNI amb la quantitat donada. EXIGIM LA PUBLICACIO de aquesta llista .Volem saber qui son aquests Catalans tan solidaris amb les causes de corrupció a Catalunya ( a veure si ells estan també a les llistes )i on han sigut entregades aquí o ........ salut Scolanus