dimecres, 6 d’agost del 2014

Eleccions anticipades el 2015?

06/08/2014

ELECCIONS

‘La Vanguardia’ aposta pel mes de maig i ‘El Mundo’ pel març


Nerea Rodríguez









Després de la roda de premsa d’ahir del president de la Generalitat fent balanç de l’any, s’han tornat a obrir els rumors sobre unes possibles eleccions anticipades si la consulta finalment no es pot celebrar el 9 de novembre. D’una banda, la directora adjunta de ‘La Vanguardia’, María Dolores García, apunta en el seu bitllet d’opinió d’avui per que Mas les convocaria el mes de maig vinent.

Segons García, s’intentaria una llista conjunta amb ERC. D’altra banda, el diari ‘El Mundo’ titula en la seva portada de l’edició en paper d’avui que “Mas avançarà les eleccions si ERC continua
donant-li l’esquena”. Aquest diari, però, creu que en cas de convocar-se aquestes eleccions anticipades, serien el mes de març.

‘El Mundo’ assegura que “Mas és conscient que cada cop és més difícil el seu objectiu d’esgotar la legislatura”. Segons aquest diari, “ERC està més a prop de provocar un avançament electoral que de facilitar els plans del president si els catalans finalment no voten el proper 9 de novembre”. 


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/eleccions_anticipades_el_2015_102255.php