dimecres, 6 d’agost del 2014

Més droga al buc-escola de l’Armada espanyola

06/08/2014

BUC-ESCOLA DE L'ARMADA ESPANYOLA JUAN SEBASTIÁN ElCANO

'El País' publica que es tracta de 127 quilos de cocaïna que han estat descoberts per la Guàrdia Civil


Nerea Rodríguez


El buc-escola de l'Armada espanyola


Noves quantitats d'estupefaents han estat trobades pels investigadors en el buc-escola de l'Armada espanyola Juan Sebastián Elcano, segons ha informat la Caserna General de l'Armada. La troballa és fruit de les investigacions dutes a terme després de la detenció, el passat 14 de juliol, de tres mariners als quals se'ls va confiscar una partida de cocaïna quan el vaixell va entrar en aigües espanyoles procedent de Nova York.

Aquests mariners pertanyien a la tripulació del buc i estan acusats de traslladar la droga des de
Cartagena d'Índies a Nova York amb intenció de vendre-la, i van ser detinguts i lliurats a la Guàrdia Civil quan el vaixell va fondejar a Bueu (Pontevedra) després del seu periple d'instrucció.

En la informació facilitada ara s'indica que "en el marc d'una investigació per tràfic d'estupefaents", i com a conseqüència de "posteriors i exhaustius registres" al vaixell, s'han trobat "noves quantitats d'estupefaents en un dels panyols del vaixell". La Caserna General de l'Armada, però, no precisa el tipus de droga trobada ni la quantitat.

En aquest sentit, el diari ‘El País’ publica en la seva edició d'avui que es tracta de 127 quilos de cocaïna que han estat descoberts per la Guàrdia Civil durant un registre del vaixell en l'arsenal la Carraca, de Cadis.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/mes_droga_al_buc-escola_de_l_armada_espanyola_102252.php