dilluns, 11 d’agost del 2014

Iceta perdona la vida als militants independentistes

Dilluns, 11 d'agost de 2014 12:00 h

El primer secretari del PSC ha dit que no sancionarà als militants que assisteixin a la V


Ahir, entrevistat per Europa Press, Miquel Iceta va explicar que la decisió encara no està presa, ja que correspon a l’executiva del PSC, que donarà una decisió en ferm després de les vacances d’estiu. Tanmateix, sembla que el nou líder dels socialistes catalans s’ha adonat que el PSC s’està quedant sol i va declarar que ell seria partidari de no aplicar sancions a tots aquells militants socialistes que assisteixin a la V l’onze de setembre. Iceta no s’ha deixat de defensar la seva falsa consigna de pluralitat socialista per dissimular la veritable raó d’aquest indult: l’èxode socialista i l’amenaça que suposa la unió de NeCat i Avancem.  







El PSC d’Iceta i Navarro sol en una illa deserta

Iceta va rebutjar dir que dóna “llibertat” a la militància perquè considera que els membres del seu partit “ja la tenen”. Tanmateix la cacera de bruixes que va dur a terme amb el seu predecessor, Pere Navarro, al capdavant i que ha acabat amb la creació de diverses corrents crítiques al partit -algunes d’elles ja escindides-, no sembla indicar el mateix.

El socialisme catalanista abandona Iceta i juga la partida des de fora

El cert és que el fet que Nova Esquerra Catalana i Avancem - i potser Moviment Catalunya- uneixin formalment forces en la creació d’un nou partit pot fer mal a un PSC que navega, ja des de fa temps, a la deriva. Iceta volia controlar el sector catalanista del partit i potser li acaba sortint el tret per la culata i és el sector catalanista, que des de fora, li acaba fent ombra.