dilluns, 18 d’agost del 2014

El conseller de Salut de Madrid encén la xarxa en demanar-li ajuda a la Mare de Déu per estalviar en despesa pública

18/08/2014

SALUT

Javier Rodríguez assegura que d'aquesta manera "no caldrà gastar per a tractar les persones"


Bernat Vilaró



Javier Rodríguez (PP)


El conseller de Salut de Madrid, Javier Rodríguez, ha demanat "salut" a la Mare de Déu amb la finalitat d'estalviar despesa pública, durant la festa de la Paloma, a la capital espanyola: "Demanant salut per a tots els madrilenys tots estarem bé, i a més estalviarem diners a les arques públiques, perquè no caldrà gastar per a tractar les persones", ha dit.

Cal recordar que Rodríguez ja estava en el punt de mira després d'assegurar, fa una setmana, que s'havien realitzat els anàlisis clínics al personal sanitari que va atendre el religiós contagiat d'èbola Miguel Pajares (mort dimarts passat), i que els resultats havien donat negatiu. A posteriori, l'associació de malalts va desmentir les proves, i Rodríguez va haver de demanar perdó.

El comentari de Rodríguez, que anava acompanyat per l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ha encès la xarxa, i de seguida usuaris del Twitter han criticat les paraules del conseller de Salut madrileny. Entre els tuits, en destaca aquest de l'associació independentista Súmate: "AVÍS. Això no és broma, ni hem tornat a l'Edat Mitjana. No del tot. #MarcaEspaña".






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/el_conseller_de_salut_de_madrid_encen_la_xarxa_en_demanar-li_salut_a_la_mare_de_deu_per_estalviar_102460.php